Noutăți

O VARA FOARTE INSTABILA - in 21 noiembrie la Noul Cinematograf al Regizorului Roman

Bucuresti, 19 noiembrie 2013

In data de 21 noiembrie,  incepand cu ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman va avea loc în prezența regizorului o proiectie speciala a celui mai recent titlu semnat de Anca Damian, O vară foarte instabilă. Publicul va putea interactiona cu Anca Damian care va participa dupa proiecție la o sesiune de întrebari și răspunsuri.

 

O VARĂ FOARTE INSTABILĂ VA AVEA PREMIERA MONDIALĂ IN CADRUL SECȚIUNII COMPETIȚIONALE A FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE FILM DE LA VARSOVIA

Bucureşti, 9 octombrie 2013

Filmul O vară foarte instabilă, în regia Ancăi Damian, va avea premiera mondială în cadrul celei de-a 29-a editii a Festivalului Internațional de Film de la Varșovia, fiind selectat în competiția oficială a acestuia. Este a doua oară când Anca Damian are un film prezent in competiția acestui festival, după Crulic - Drumul spre dincolo.

O VARĂ FOARTE INSTABILĂ - Un nou film de Anca Damian

Bucureşti, 26 septembrie 2013

În toamna aceasta, in cinematografele din intreaga țară,  va avea loc premiera celui mai recent titlu semnat de Anca Damian, O vară foarte instabilă.

Filmul este o introspecție ironică, presărată cu umor negru, despre relatiile moderne, sub influența poveștilelor lui Pirandello – o poveste-în-poveste - unde personajele devin conștiente că se află într-un film. Aș spune că se află la intersecția dintre filmul de artă și cel de comedie… Foarte modern, foarte contemporan.”, mărturisea Anca Damian.

Subscribe to RSS - Noutăți